Over Aveco Verzekeringen

Aveco Verzekeringen houdt zich bezig met het verzekeren van campers. Wij willen ons onderscheiden door de persoonlijke klantbenadering van onze medewerkers die affiniteit hebben met campers, maar die ook betrokken en integer zijn. Klanten mogen van ons verwachten dat wij hun voorzien van een camperverzekering met de beste voorwaarden!

Onze visie

Wij willen ons marktaandeel vergroten, een toonaangevende naam behouden en verder uitbouwen en de beste voorwaarden aanbieden op het gebied van camperverzekeringen. Dit willen wij bereiken door een persoonlijke klantbenadering en het behalen van een klanttevredenheidcijfer van 8,7 of hoger in 2015.

Ook willen wij de samenwerking met de bij ons aangesloten camperbedrijven versterken. De afspraken met de samenwerkende camperbedrijven moeten resulteren in een snelle en goede reparatie van camperschade met financieel voordeel voor de klant. Klanten mogen van ons verwachten dat wij hen de komende jaren blijven voorzien van een camperverzekering met de beste voorwaarden!

Ons ultieme doel is dat alle klanten ambassadeurs worden en andere camperaars adviseren om hun camper ook te verzekeren bij Aveco Verzekeringen.

Vrieling Adviesgroep

Aveco Verzekeringen is al jarenlang het bedrijfsonderdeel van Vrieling Adviesgroep dat gespecialiseerd is in het verzekeren van campers. Door onze intensieve samenwerking met importeurs en dealers biedt Aveco een camperverzekering helemaal toegespitst op de camper en haar gebruikers. Aveco heeft een eigen Aveco Alarm Centrale die 24 uur per dag bereikbaar is om u te helpen in geval van pech, schade en of ziekte.

Ook staat ons team van schadebehandelaars altijd voor u klaar om snel en deskundig uw schade te regelen en u daarbij alle werk uit handen te nemen. We zijn gericht op een langdurige relatie met u als klant en daarom zullen we ons uiterste best doen u zich bij ons thuis te laten voelen. Dat was in 1949 reeds onze aanpak en dat is anno 2015 nog altijd het geval.
We staan graag voor u klaar!