Hoe helpt uw mening?

  • TRANSPARANTIE

    Uw mening maakt kwaliteit van de dienstverlening van Aveco Verzekeringen inzichtelijk en ervaringen transparant.

  • Juiste keuze maken

    Uw mening helpt andere consumenten ook te kiezen voor Aveco Verzekeringen.

  • Kwaliteitsverbetering

    Uw mening helpt Aveco Verzekeringen de kwaliteit klantgericht te verbeteren.

Klachten

Dit onderzoek richt zich op het meten van klanttevredenheid en is daarmee ook een van de platformen voor het geval u iets wilt melden waar u minder tevreden over bent.

Uw reactie wordt vanzelfsprekend verwerkt in de resultaten van dit onderzoek en als u graag een terugkoppeling wenst op uw reactie is het van belang dat u aanvinkt niet anoniem te willen blijven.

Over Aveco Verzekeringen

Aveco Verzekeringen houdt zich bezig met het verzekeren van campers. Wij willen ons onderscheiden door de persoonlijke klantbenadering van onze medewerkers die affiniteit hebben met campers, maar die ook betrokken en integer zijn. Klanten mogen van ons verwachten dat wij hun voorzien van een camperverzekering met de beste voorwaarden!

Meer over Aveco Verzekeringen

Over Tevreden.nl

Tevreden.nl is een toonaangevend bureau op het gebied van klant- en medewerkertevredenheidsonderzoek. Wij bieden totaaloplossingen aan een verscheidenheid van dienstverlenende bedrijven en instanties.

Door branchebrede of organisatie-specifieke onderzoeksoplossingen te ontwikkelen kunnen organisaties doorlopend de tevredenheid van klanten en medewerkers in kaart brengen.